The Other Club

There is a new club in town, en dat is ons zeker niet ontgaan! Vanaf morgen, vrijdag 19 september, opent 'The Other Club' in Rumst zijn deuren.

'The Other Club' is niet de gewone discotheek die we overal gewend zijn, ze denken "out of the box". Ze creëren een unieke sfeer met een nieuwe clubbin' experience en een gezellige sfeer!

Net als The Other Club is ook Contact-Dance net dat ietsje anders, daarom kan je ook The Other Club via ons LIVE beleven en dit vanaf zaterdag 20 september om middernacht!

Wij zenden LIVE uit op:

OC Afterwork

Elke 2de donderdag van de maand kan je lekker losgaan met OC Afterwork. Gedaan met de stress en zorgen van de week met alle ingrediënten voor een perfect avondje uit!
(Elke 2de donderdag van de maand LIVE op Contact-Dance vanaf middernacht!)

Hpnotiq Friday

Laat ons je meenemen op een trip naar Ibiza en de daarbij horende 'party vibe'! Met de muzik dat het eiland beroemd maakte. House - Tech House - Deep house - Techno - Trance - Nu Disco. Alles is mogelijk op deze vrijdagavonden!
(Elke vrijdag LIVE op Contact-Dance vanaf middernacht!)

Envy

Wees jaloers op degene die mee komt feesten in The Other Club, EDM all night long! Kalm blijven is geen optie! Bekende club knallers zullen je de hele avond vragen naar meer! Een zaterdagavond om nooit meer te vergeten!
(Elke zaterdag LIVE via streaming vanaf middernacht! More info @ our Facebook page!)

Throwback Sunday

Je houd van hedendaagse muziek, maar je kan geen genoeg krijgen van die heerlijke Retro platen? 'Throwback Sunday' is hier om je te laten genieten van beide werelden!
(Elke zondag LIVE op Contact-Dance vanaf middernacht!)

 

The Other Club
Antwerpsesteenweg 1
2840 Rumst - Antwerpen
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
+32 (0)3 369 97 66
http://theotherclub.be/